Festiball 2018

prijs
gratis
locatie
Festiball, Tubbergen

Het is in het weekend van 20, 21 en 22 juli weer tijd voor de 4e editie van Festiball Tubbergen. Dit jaar vindt Festiball weer plaats op de geweldige, en 's avonds betoverende locatie, van het centrumplein te Tubbergen.

Het plein zal weer omgetoverd worden tot een groot feestplein, met beachvelden, lichtshows, bandjes, dj's en nog veel meer. Kortom een weekend vol gezelligheid voor jong en oud! Wil je meedoen aan één van de toernooien geef je dan snel op!! De feesten op vrijdag- en zaterdagavond zijn voor iedereen vrij toegankelijk.

Op vrijdag 20 juli 2018 is het weer zover! Festiball begint vanaf 13.00 uur met de activiteit: het Minifestiball. Dit is een beachvolleybal toernooi speciaal voor de groepen 7 en 8 en jeugd tot 15 jaar.

’s Avonds gaan we verder met de strijd om de Festiball beachvolleybal gemeentecup. Alle eerste damesteams uit de gemeente tubbergen zullen met elkaar strijden om de felbegeerde Festiball gemeentecup! De afgelopen 2 jaar ging de titel naar de Krekkers uit Maria-parochie. Wie gaat er dit jaar met de titel vandoor?

Later wordt de sportieve sfeer omgezet in een Festiball party sfeer! Een gezellig feest, voor iedereen toegankelijk, waarbij er gedanst wordt op muziek van onder andere bands en artiesten.

Zaterdag 21 juli 2018 is de dag van het grote Festiball beachvolleybal toernooi! Op deze dag zullen maar liefst 70! teams met elkaar de strijd aangaan. Deze dagen werken we in poule verband en daarin wordt bepaald wie de winnaars- alsmede de verliezerskant op gaan. Dus iedereen speelt op zijn haar niveau mee voor leuke prijzen.

’s Avonds wordt de sportieve sfeer omgezet in een Festiball party sfeer! Een grandioos feest met behulp van geweldige DJ’s Uiteraard is dit ook weer voor iedereen vrij toegankelijk.

Zondag 22 juli 2018 is de laatste dag van Festiball zal in het teken staan als familiedag! Kortom een dag vol met beachvolleybal en daarnaast een kidsplein met activiteiten voor de kleinste jeugd. Dus de ideale dag om je vrienden/familie/buren mee te doen aan het Festiball toernooi. Het toernooi begint 22 juli 2018 om 11:30.

Akkoord

Deze website maakt gebruik van Cookies om jouw bezoek aan onze website nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer