Indian Summer Concert

Al weer voor de vijfde keer organiseert Muziekvereniging De Eendracht Almelo in samenwerking met Kampkuiper Bistro Party Catering een bijzonder, muzikaal en culinair evenement. Een muzikaal feest in lounge-setting op de prachtige buitenlocatie van Kampkuiper in Harbrinkhoek.

Duo H&A uit Harbrinkhoek De bezoekers worden begroet met de heerlijke muziek van Duo H&A uit Harbrinkhoek. Hermien Kuenen en Ans Bekhuis verzorgen een gezellig optreden met Steirische harmonicamuziek, afgewisseld met schlagers, Engelstalige country en andere muziek.

Eendracht à la Proms In combinatie met de coverband Eendracht New Style verzorgt De Eendracht ook dit jaar weer een spetterend en kleurrijk programma met pop- en filmmuziek, variërend van Loreen tot Whitney Houston, van Prince en Robbie Williams tot The Blues Brothers, van de Beatles tot Cold Play en van Het Goede Doel tot Acda en De Munnik. Samen met de zangers en zangeressen van de band, worden bezoekers ondergedompeld in een wervelende show van licht en geluid, in de stijl van het Metropole orkest en de beroemde Promsconcerten. Net als vorig jaar zal Dansgroep Odin’92 een aantal verrassende dansoptredens verzorgen.

Triple NiX Nieuw voor het Indian Summer Concert is Triple NiX. Met hun medleys in de stijl van de Toppers staat dit trio uit Losser garant voor een fijn nazomerfeest met onder meer Nederlandstalige en feestmuziek.

Afsluiting met DJ Na afloop is er een gezellige afterparty met DJ & Producer Kenz.

Culinair feest Het Indian Summer Concert is ook een culinair feest, met heerlijke hapjes en drankjes, incl. speciaalbieren en wijnarrangementen, van de familie Kampkuiper.

Bij slecht weer zal er gebruik gemaakt worden van overkappingen van het terrein.

Locatie Het Indian Summer Concert vindt plaats op het Festivalterrein bij Kampkuiper Bistro Party Catering aan de Almeloseweg 113 in Harbrinkhoek: www.kampkuiper.nl

Voor meer informatie en kaarten: reserveren@eendrachtalmelo.nl

Het Indian Summer Concert wordt mede mogelijk gemaakt door VSBfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en Stadsfonds Almelo.

Wanneer

Prijzen

  • € 15,00 Aan de deur
  • € 12,50 Voorverkoop

De kaarten kosten in de voorverkoop 12,50 Euro p.p. ‘s Avonds aan de kassa 15,00 Euro p.p.
Inloop is mogelijk vanaf 19.30 uur.

Locatie

Kampkuiper Bistro - Party - Catering

Adres
Almeloseweg 113, 7615NA Harbrinkhoek
Telefoon
0546-629962
E-mail
Website
kampkuiper.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter