Volks- en schuttersfeesten Tubbergen

locatie
Centrumplein Tubbergen

Van vrijdag 14 t/m zondag 16 september maakt Tubbergen zich weer op voor de traditionele Volks- en schutterfeesten met een bomvol programma!

Vrijdag 14 september Met optreden van de Bökkers. De tent is open vanaf 21.00 uur.

Zaterdag 15 september Zaterdags wederom het Oktoberfest! De tent is aangekleed in Oktoberfest stijl , met lange tafels en de grote Pullen bier. Het dragen van dirndl´s en lederhosen verhoogd de sfeer maar is natuurlijk niet verplicht. De muziek wordt verzorgd door de limburgse band Wahnsinn , een garantie voor een “ Bomben Stimmung“.

Zondag 16 september - Vanaf 12:00 uur gratis Tubbiger dorpsbrunch voor alle verenigingen en bezoekers. - Vanaf 13:30 uur volgelschieten voor buurten, vereningingen, bedrijven en bewoners. - Rond 16:00 uur de bekendmaking van de nieuwe koning. - Vanaf 16:00 uur Grote Hossa am Sonntag megaparty!!

De middag staat mede in het teken van het goede doel: De verjaardagbox gemeente Tubbergen. De gedachte achter de verjaardagbox: Wanneer er thuis niet voldoende geld is om de verjaardag van het kind te vieren kan de Verjaardagsbox aangevraagd worden. Het kind krijgt dan op de verjaardag een taart en een box gevuld met een cadeautje, traktatie, versiering en lekkers.

Akkoord

Deze website maakt gebruik van Cookies om jouw bezoek aan onze website nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer