Heidewandeling Dal van de Mosbeek

Ga je mee op struintocht over de Twentse heide? Woensdag 15 augustus organiseert Landschap Overijssel een wandeling. Met de natuurgids struin je over de heide vanuit het Dal van de Mosbeek.

Onderweg vertelt hij meer hoe dit oeroude landschap ontstaan is. De wandeling start om 19.00 uur en duurt ongeveer 2 tot 2,5 uur.

De heidewandeling is niet alleen ontspannend maar ook leerzaam en interessant. Welke gevolgen hebben de droogte van de afgelopen tijd op de heide? Welke planten groeien er nog meer? Wat doet Landschap Overijssel aan het beheer? Welke dieren leven hier graag? Op deze en andere vragen geeft de natuurgids graag meer tekst en uitleg. Ook hoor je allerlei weetjes over dit gebied en ontdek je dingen die je alleen niet zou ontdekken. Tip: trek stevige schoenen of laarzen aan.

Praktische informatie De heidewandeling is woensdag 15 augustus en begint om 19.00 uur. Startlocatie is Infocentrum IJs&Es, Bergweg 8 in Mander/Vasse. Hier kun je ook parkeren. Bijdrage voor de activiteit is €3,00 per volwassene, €1,50 per kind. Graag ter plekke contant voldoen. Donateurs van Landschap Overijssel mogen gratis mee op vertoon van hun ledenpas.

Kijk voor meer informatie over activiteiten van Landschap Overijssel op www.landschapoverijssel.nl.

Wanneer

Prijzen

  • € 1,50 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
  • € 3,00 Entreeprijs Volwassenen

Locatie

Infocentrum Ijs&Es

Adres
Bergweg 8, Mander

Tip je vrienden

facebook twitter