Wild dinerbuffet

bij restaurant de Watermolen Bels

prijs
€ 47,50
locatie
Restaurant "Watermolen Bels", Mander

GEHEEL UITVERKOCHT! Genieten van een heerlijk wilddiner. Met jachthoornblazers, een conference en een afsluiting van de gastheer Martin Bels.

Om 19.30 uur staan buiten de vuurkorven voor u te branden en krijgt u een muzikaal ontvangst van de jachthoornblazers. Natuurlijk verwelkomen ze bij Bels u met een overheerlijk drankje. Nadat u binnen heeft plaatsgenomen wordt er een heerlijke amuse geserveerd.

Daarna een glas bouillon met room en tuinkruiden die wordt ingeleid door de jachthoornblazers. Hierna wordt er een uitgebreid wilddinerbuffet geopend die wederom wordt ingeleid door de jachthoornblazers.

Om de avond compleet te maken kunt u genieten van een schitterend optreden van een conferencier en wordt er aansluitend een dessert geserveerd.

Tussen de bedrijven door volgen er nog een aantal optredens van de jachthoornblazers. Hierna kunt u nog rustig na borrelen onder het genot van een live optreden van de eigen gastheer van de Watermolen Bels, Martin Bels. Gezamenlijk met de pianist sluit hij de feestelijke avond met gezang af.

Akkoord

Deze website maakt gebruik van Cookies om jouw bezoek aan onze website nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer