Vroege adventswandeling Manderveen

Een prachtige route door de ontwakende Twentse natuur waarbij tal van onontdekte plekjes in het natuurrijke grensgebied worden gepasseerd. Halverwege kunnen wandelaars op het pauzepunt bij de vuurkorven genieten van onder andere de prachtige klanken van midwinterhoorns

Midwinterhoornblazers en vuurkorven zijn dit jaar de ingrediënten voor een sfeervolle adventswandeling in Manderveen. Voor de derde keer op rij organiseert de recreatiewerkgroep van Mijn Manderveen 2030 de ochtendwandeling op de eerste zondag van de advent. Het belooft een prachtige route door de ontwakende Twentse natuur waarbij tal van onontdekte plekjes in het natuurrijke grensgebied worden gepasseerd. Halverwege kunnen wandelaars op het pauzepunt bij de vuurkorven genieten van onder andere de prachtige klanken van midwinterhoorns. De wandeling start om 07.30 uur bij het Kulturhus en na de tocht van zo’n 13 kilometer staat er voor de wandelaars een warme kop koffie met krentenwegge klaar bij Partycentrum Peddemors. De kosten voor de adventswandeling bedragen €4,00 per persoon en opgave is noodzakelijk.

Opgave adventswandeling Zondag 2 december begint in de aanloop naar Kerst de advent. Om deze periode in te luiden, organiseert de recreatiewerkgroep van Mijn Manderveen 2030 dit jaar voor de derde keer de adventswandeling. Wandelliefhebbers dienen zich voor 28 november op te geven door een mail te sturen naar renemensen@hotmail.com. De route van zo’n 13 kilometer start om 07.30 uur vanuit het Kulturhus aan de Manderveenseweg 70. De wandeling begint in tegenstelling tot voorgaande jaren een halfuurtje later om zo meer wandelaars te motiveren deel te nemen. De kosten bedragen € 4,00 per persoon, dit is inclusief startgeld en een kop koffie met krentenwegge na afloop. De deelnemende wandelaars wordt aangeraden voldoende verlichting te dragen (deelname is op eigen risico).

Gezien de positieve reacties van voorgaande jaren, heeft de organisatie er alle vertrouwen in dat ook dit jaar wandelliefhebbers, jong en oud, uit Manderveen en diverse omliggend dorpen in alle vroegte met elkaar van start zullen gaan.

Wanneer

Prijzen

  • € 4,00 Deelnameprijs

Dit bedrag is inclusief startgeld en een kop koffie met krentenwegge na afloop.

Locatie

Kulturhus

Adres
Manderveenseweg 70, Manderveen

Tip je vrienden

facebook twitter