Toneelvereniging Vasse zet de 'hemel op stelten'

Toneelvereniging Vasse is er dit jaar wederom in geslaagd om een dolkomische klucht op de planken te brengen. Onder leiding van regisseur Harvey Oortgijs zullen de leden de ‘Hemel op stelten’ zetten in onvervalst Vassers plat. Het stuk is geschreven door Carl Slotboom.

Twee vrienden komen in het voorportaal van de hemel terecht nadat ze zijn verongelukt. Dat ze er moeite mee hebben om het aardse leven te moeten inruilen voor het hemelse spreekt voor zich. Dat geeft reden tot dolkomische situaties. Ook maken ze kennis met de elektricien die tijdens zijn werk naar de hemel wordt gestuurd. Deze drie heren willen graag aardse gewoontes doorvoeren in het voorportaal van de hemel. Maar de vraag rijst of alle hemelbewoners tegen al deze verleidingen bestand zijn. Nadat de boel zo ver-aardst en de hemel dus volledig op stelten staat komen de eigenlijke hemelbewoners tot inkeer en besluiten ze het tij te keren. Maar of hen dat lukt op een hemelse manier is de grote vraag.

Aardse behoeften De hemelbewoners zijn broeder Paulus (Arne Velthof), zuster Brocatia (Yoni Nijhuis), zuster Valeria (Nicole Demmer) en zuster Fenucia (Heidi van der Aa). De nieuwe hemelbewoners met nog al wat aardse behoeften zijn broeder Johannes (Stef Bos), broeder Petrus (Boyke Telgenkamp) en broeder Bertram (Frank Oude Luttikhuis).

Voorstellingen met plaatsbespreking De voorstellingen van Toneelvereniging Vasse zijn op vrijdag 23, zaterdag 24 november, zaterdag 1 en zondag 2 december. De eerste drie avonden beginnen om 20.00 uur. De laatste avond begint, vanwege de zondag, om 19.30 uur.

Kaarten zijn vanaf zaterdag 10 november verkrijgbaar bij de familie Borggreve, Booyinkstraat 19 in Vasse, tel. 0541-680582. Zolang de voorraad strekt zijn er ook kaarten aan de zaal te koop.

Wanneer

Locatie

Restaurant Tante Sien

Adres
Denekamperweg 210, 7661RM Vasse
Telefoon
0541-680208
E-mail
Website
www.tantesien.nl

Tip je vrienden

facebook twitter