Toneelvereniging Mander op planken presenteert: 'Dat kost me de kop'

Terwijl Selma moppert en zeurt, werkt haar man André met veel liefde voor zijn vak, in zijn antiek- en curiosawinkel. Selma, gekweld door de tand des tijds, vindt het na alle plastische chirurgie die ze al heeft ondergaan nu de hoogste tijd worden dat er iets aan haar lippen moet gebeuren.

Het gedrag van Selma begint André flinke zorgen te baren, temeer ook, omdat hij er bijna het geld niet meer voor heeft. Selma, bijgestaan door haar goede vriendin en buurvrouw Anita met dezelfde problemen, wil kostte wat het kost iets aan haar hangende lippen laten doen. Het is voor André hard werken om aan de kost te komen, maar gelukkig biedt sjacheraar en collega Karel soms een helpende hand toe om André goede handel toe te schuiven. Jammer dat André niet in de gaten heeft, dat Karel zichzelf altijd op de eerste plaats zet als het om geld verdienen gaat. Selma en Anita, dol op mode en hun uiterlijk, doen mee aan een prijsvraag met als hoofdprijs: een geheel verzorgd weekend Parijs waar ze te gast zullen zijn bij de modekoning van het jaar: Pierre Marchand. Als Karel op een dag aankomt met iets vreemds uit de oudheid en dit tijdelijk wil onderbrengen in het huis van André, lijkt voor Selma en Anita de reis gewonnen. Maar als André aankomt met zijn moeder, die behoorlijk in de war lijkt te zijn, loopt voor Selma de boel in het honderd. En wat doe je als Karel zijn eigendom komt ophalen en deze verdwenen blijkt te zijn, er ineens een modekoning voor de deur staat en de maffia op zoek is naar iets wat er niet meer is?

De voorstellingen vinden plaats op 29 en 30 november 2018 bij Partycentrum Peddemors. Aanvang 20.00uur, zaal opent om 19.00uur.

Wanneer

Tip je vrienden

facebook twitter