Reutums Amateur Toneel speelt Opa in de kreukels

Het Reutums Amateur Toneel staat 31 januari en 1 februari voor u op de planken met ‘Opa in de kreukels’. Het komische toneelstuk is geschreven door Bernd Gombold en geregisseerd door Annie Slomp. De spelers bezorgen u een gezellige en lachwekkende avond.

Opa in de kreukels

Opa geniet van het leven. Dit tot zware frustratie van zijn schoondochter Martha. Zij vreest dat opa de erfenis erdoor jaagt, met zijn mobiele telefoon, laptop en niet te vergeten zijn motor met zijspan. Paul, de man van Martha, probeert het allemaal goed te praten. En oma, zij breidt rustig door aan een sjaal of sok en krijgt van al het gedoe maar weinig mee. Als er een ongeluk op het kruispunt gebeurt met de zijspan van opa denkt iedereen dat opa zwaargewond naar het ziekenhuis is gegaan. Wat een vergissing, maar dan komt wel Martha’s ware aard naar buiten. Ondertussen drijft oma met haar verwardheid verzekeringsagent Ben tot wanhoop. Als ook de gedupeerden van het ongeluk, Hans en Laura, hun intrek nemen op de boerderij en kleindochter Sylvia met een verrassing terug komt van haar studiereis naar Italië en ook nog bezoek krijgt van haar ‘Italiaanse’ vriend Thomas is de chaos compleet.

Kaartverkoop

Heeft u zin in een gezellige en ontspannen avond? Zorg dan dat u op donderdag 31 januari of vrijdag 1 februari vanaf 19.30 uur bij partycentrum Bays in Reutum aanwezig bent. De voorstelling begint om 20.00 uur. Kaarten á € 6,- per stuk zijn op zaterdag 19 januari van 17.00 tot 19.00uur verkrijgbaar bij Bays in het voorcafé en zondag 20 januari van 10.00 tot 12.00uur in het Kultuurhoes in Reutum. Na 20 januari zijn de kaarten á € 8,- per stuk te bestellen bij Anita Hemmer, tel. 0541 – 670118 of aan de zaal.

Wanneer

Prijzen

  • € 6,00 Entreeprijs

€8 aan de deur

Locatie

Disco Dancing Bays Reutum

Adres
Kerkstraat 78, 7667 PZ Reutum
Telefoon
0541-670201
E-mail
Website
www.discobays.com/index.html

Tip je vrienden

facebook twitter