Noaberfest

Noaberfest staat voor 29 + 30 juni 2019 op de kalender. Een cultureel event wat de stad Almelo en het ommeland met elkaar wil verbinden. Door compacte optredens op het gebied van muziek en theater, zo mogelijk op niet alledaagse locaties.

Noaberfest wil verbinden

Zowel zaterdag als zondag 29 en 30 juni kunnen bezoekers genieten van uiteenlopende acts en voorstellingen. Kleinschalig, verrassend en soms op heel bijzondere locaties. Zo ontstaan verbindingen tussen bewoners en bezoekers, tussen publiek en artiesten en tussen stad en platteland!

Opzet programma

Noaberfest wordt op 15 locaties gepresenteerd. Alle optredens zijn relatief kleinschalig, compact en divers van opzet. Een voorstelling duurt 25 minuten. Na afloop gaan bezoekers naar een nieuw optreden. Aan de hand van het programma kan men zelf een keuze maken. Zo hoeft men geen enkele favoriete voorstelling te missen. Behalve bij Theater Hof 88 kun je als bezoeker ook op andere locaties ‘instappen’.

Vervoer

In de stad Almelo zal Theater Hof 88 het centrale ontmoetingspunt zijn. Van hieruit worden verbindingen met andere speellocaties gerealiseerd. Zowel in de stad als ook op het platteland richting Tubbergen. Het publiek kan de diverse optredens op verschillende manieren bezoeken. Juist om de verbinding tussen stad en platteland te accentueren, zal het vervoer per fiets worden gestimuleerd! Zo wordt o.m. de Electric Mystery Tour aangeboden, een verrassend arrangement voor bezoekers met de fiets of E-bike.

Locaties in Tubbergen

Behalve locaties in Almelo vinden er ook in Tubbergen vele optredens plaats. Benieuwd naar het gehele programma en de optredens? Klik hier voor het uitgebreide programma

Aanvangstijden

Zowel zaterdag 29 juni als zondag 30 juni beginnen de eerste voorstellingen vanaf 12.15 uur. Op alle locaties zijn gedurende de rest van de dag optredens bij te wonen. Hou deze website regelmatig in de gaten voor updates van het programma, artiesten en tijden. TIP: wees op tijd bij een voorstelling want vol = vol!

Tickets

Er zijn dagkaarten beschikbaar voor zaterdag 29 juni of zondag 30 juni. Twee dagen van veel optredens genieten? Er is ook een passepartout voor beide dagen met 5 euro korting! Koop hier je tickets!

Wanneer

Prijzen

  • € 17,50 Entreeprijs

Dagkaart € 17,50
Passepartout voor hele weekend € 30

Locatie

Theater Hof 88

Adres
Elisabethhof 4, 7607ZD Almelo
Telefoon
0546850264
E-mail
Website
www.hof88.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter