De Twentse Verlichte Carnavalsoptocht Tubbergen

locatie
Tubbergen, Tubbergen

Kom op vrijdagavond 1 maart naar Tubbergen voor dit unieke carnavalsspektakel met verlichte praalwagens en loopgroepen. De verlichte optocht trekt jaarlijks zo'n 20.000 bezoekers, en dat is niet voor niks!

Kijk je ogen uit tijdens dit unieke carnavalsspektakel!

Entreeheffing: Om ook voor de komende jaren verzekerd te zijn van een kwalitatief hoogstaande optocht zijn wij genoodzaakt entreegeld te heffen. Een belangrijk deel van de entreegelden komt dan ook ten goede aan de deelnemers en wordt volgens een vooraf vastgestelde verdeelsleutel aan het prijzengeld toegevoegd.

De entreeprijs bedraagt slechts € 3,-- per persoon. Kinderen tot 12 jaar en onder begeleiding hebben gratis toegang.

Lichten uit: Speciaal voor deze optocht worden de lantaarnpalen langs de route, m.u.v. de lantaarnpalen op de kruispunten, gedurende de optocht uitgeschakeld. De verlichting van de praalwagens en loopgroepen wordt hierdoor extra geaccentueerd.

Chocolademelkverkoop: De S.T.G. (Schaats Training Groep) uit Albergen loopt vooruit in de optocht om lekkere warme chocolademelk aan de man te brengen. Slechts € 1,-- per beker.

Parkeren: Parkeren is gratis, wel verzoeken wij u, omwille van een vlotte en veilige afwikkeling van het verkeer, de parkeerverwijzingsborden en de aanwijzingen van de politie en de verkeersregelaars op te volgen. Let op de parkeerverboden en de snelheidsbeperkingen.

Akkoord

Deze website maakt gebruik van Cookies om jouw bezoek aan onze website nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer