Pareldagen Vasse

Kom in het pinksterweekend van 5 t/m 10 juni naar Vasse voor de gezellige Pareldagen. Geniet van de kindermiddag, de sporttoernooien, alle live muziek en lekker eten en drinken.

Het programma van de Pareldagen Vasse 2019

Woensdag 5 t/m vrijdag 7 juni trappen we af met de Parelwandel-driedaagse. 3 avonden op rij organiseert de plaatselijke scoutingvereniging Kameleongroep Scouting Vasse e.o. in samenwerking met organisatie Pareldagen Vasse een wandeltocht door de prachtige natuur van Vasse e.o. Wandelaars kunnen kiezen uit een tocht van 6 of 12 km. Om 18.00 start de tocht in hartje Vasse. Voor meer informatie, volg Pareldagen Vasse op Facebook. Wandel jij ook mee op 5,6 en 7 juni?

Weekendprogramma

Dit jaar met een aantal oude vertrouwde, maar ook met nieuwe onderdelen en activiteiten. Op de zondag gaan wij op volle Ierse touren tijdens St. Patricksday????????. Ben jij The Strongest Highlander van Vasse en omstreken????????? Of ben jij maar gewoon een Leprechaun????‍♂️? We gaan het allemaal meemaken in The Irish Pub van Vasse!

Blijf onze Facebookpagina volgen voor de laatste updates en activiteiten. Wil je je opgeven voor de Parelplaybackshow? Dat kan via pareldagenvasse@live.nl. Dit jaar wederom voor verenigingen. Pareldagen Vasse, jij komt toch ook?

Programma 2019
Programma 2019

Wanneer

Locatie

Tip je vrienden

facebook twitter