Rondleiding door de Huttenkloas Brouwerij

Het is toch eigenlijk niets minder dan magie: neem een beetje graan, wat hop, een snufje gist en water en – poef – je hebt een overheerlijk biertje voor je neus. Ben jij benieuwd hoe dat proces precies in zijn werk gaat? Wil je ervaren, zien en ruiken hoe onze bieren worden gemaakt?

Boek dan een rondleiding door de Huttenkloas brouwerij!

Hoe ziet zo’n rondleiding eruit? We geven uitleg over wie we zijn en wát we doen, waarna we je meenemen door de brouwerij om te laten zien hóe we dat precies doen. We laten de magie achter het brouwen van bier zien; ons brouwhuis, de vergistingsruimte, de lagerruimte en de bottelarij.

En het proeven? Dat doen we ook. We hebben een proeflokaal, waarbij je vier bieren kunt proeven. Op verzoek serveren we ook Twentse lokale hapjes.

Kosten

De rondleiding en proeverij duurt bij elkaar ongeveer 1,5 uur. De kosten zijn € 9,50 per persoon. Een plankje regionale kaas en worst € 3,50 per persoon. Een food-arrangement op maat is in overleg altijd mogelijk.

Dagen en tijden rondleiding

Je kunt langskomen in de brouwerij op woensdag en zaterdag en in de schoolvakanties ook op donderdag tussen 14.00 en 17.00 uur. De rondleidingen starten om 14:30 uur.

Grote groepen (minimaal 10 personen)

Wil je met je vereniging, organisatie, bedrijf of gewoon gezellig als vriendengroep onze brouwerij bezoeken? Dat kan!

In overleg is alles mogelijk. Gegarandeerd een leuk uitje! Neem contact op met rondleiding@huttenkloas.nl of bel 074-2590805.

Wanneer

  • 11 mrt - 11 sep 2020
    • elke woensdag | - uur
    • elke zaterdag | - uur

Locatie

Huttenkloas Brouwerij

Adres
Ootmarsumseweg 95, 7665 RW Albergen
Telefoon
074-2590805
E-mail
Website
huttenkloas.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter