52e Paassterrit Reutum

Zondag 16 april, 1e paasdag, organiseert Jong Reutum alweer voor de 50e keer de jaarlijkse Paassterrit. Deze autosterrit voert de deelnemers door het prachtige Twentse land.

De Paassterrit is een jaarlijks terugkerend evenement dat traditiegetrouw plaatsvindt op Eerste Paasdag. Maar wat is de Paassterrit? De Paassterrit is een oriëntatie- en puzzelrit met de auto. Iedereen die in bezit is van een auto en over een geldig rijbewijs beschikt is van harte welkom om deze rit door het prachtige Twentse landschap te ervaren.

De bedoeling is dat de deelnemers aan de hand van een routeomschrijving een vooraf vastgestelde route rijden. Maar pas op! De routeomschrijving bevat ook valse punten, strikvragen en doordenkertjes. Kortom, uitdaging! Het is dan ook elk jaar een hevige strijd tussen de vele deelnemers om de route foutloos te rijden. Er zijn namelijk meerdere wegen die naar Rome leiden.

Inschrijven kan van 13:00 uur tot 14:00 uur bij Bays aan de Kerkstraat 78 in Reutum, waar zich ook het start- en finishpunt bevinden.

De kosten per deelnemende equipe bedragen € 10,00.

Klik hier voor meer informatie!

Wanneer

Locatie

Disco Dancing Bays Reutum

Adres
Kerkstraat 78, 7667 PZ Reutum
Telefoon
0541-670201
E-mail
Website
www.discobays.com