De paaskroeg Geesteren

Welkom in de Paaskroeg! Het oudste Paasfeest van Nederland, voorheen Pet Boon Aven Band en Paaspop Geesteren genaamd. In de megatent van 75 meter lang ontstaan ook dit jaar 5 kroegen met ieders hun eigen concept en sfeer.

Kom zondag 21 april 2019, eerste paasdag, naar de Paaskroeg in Geesteren. Met 5 kroegen in een megatent vier je samen met toffe bands het leukste Paasfeest van Nederland.

Mainstage | Pet Boon Aven Band

Ook dit jaar staat de 'good old' Pet Boon Aven Band weer op de mainstage. De band bestaat al sinds 1979 en is ooit begonnen in een kleine kroeg. Op eerste Paasdag staan ze in de grootste kroeg van Twente! Voor velen steeds weer een memorabel optreden. Jong en oud zal ook dit jaar weer los gaan op de 'sweet memories' rocksongs. The Rolling Stones - Golden Earing - CCR - Lynyrd Skynyrd - Herman Brood - The Monkees - Direstraits - alles komt weer voorbij! Let's Rock the House met de 'Pet Boon' !!!! Ook de Geesterse Anouk, Lisan Bekhuis geeft weer acte de presence. Met 'The Voice' van Geesteren gaat het dak er weer af!

Ticketverkoop

Voorverkoop tickets €12,50: Online verkrijgbaar via De Paaskroeg of verkrijgbaar via onderstaande ticket points:

  • Geesteren: Café Zaal Kottink - Plus Wallerbosch - Total tankstation Mos - The Cube Shop - Voetbalkantine Stevo.

  • Tubbergen: Café Fox

  • Langeveen: Café Nobbenhuis

Voorverkoop sluit vrijdag 19 april om 12.00 uur, tickets zijn dan nog te koop aan de deur voor €15, maar let op! Vol is vol!

Locatie

De Paaskroeg tent bevindt zich aan de Vermolenweg te Geesteren(ov) Parkeren kan aan de Vinckenweg op de parkeerplaatsen van voetbalvereniging Stevo. Taxistandplaatsen op 50 meter van de tent. De tent gaat open om 20:00 uur. Sluiting 02:00 uur.

Het feest is toegankelijk voor jong en oud. Geen 18, geen alcohol! Het is verboden alcohol te nuttigen of in bezit te hebben onder de 18 jaar.

Wanneer

Prijzen

  • € 15,00 Aan de deur
  • € 12,50 Voorverkoop

Locatie