Opening nieuwe seizoen Vossenveen Albergen

Op zondag 19 mei is het weer zover. Dan vind de opening van kunstseizoen 2019 plaats. Het beloofd weer een mooie dag te worden, vol kunst en muziek! 't Vossenveen is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Kom ook een bezoekje brengen. De entree is gratis.

Wat kunt u zoal verwachten?

In de galerie en in de beeldentuin staan prachtige nieuwe kunstwerken van nieuwe kunstenaars, maar ook van oude bekenden. Er is muziek van Honeysuckle Rose uit Tubbergen, dit duo bestaat uit Nanne Droste en Ruud Nijhuis. Zij brengen deze middag heerlijke muziek, van close harmony, blues, folk tot popballads. Kortom.. een feest van herkenning!

Er zijn hoedjes en sieraden van Henny Schaapman en Margje Visser komt boetseren op het terras. Om 15.00 uur begint de veiling van modeltekeningen, georganiseerd door de Almelose modeltekengroep Kriet. Veilingmeester is Christien van Wijk, voormalig wethouder gemeente Almelo. De totale opbrengst van de veiling gaat naar de stichting Equator Medicare. Deze stichting ondersteunt lokale initiatieven in ontwikkelingslanden om de gezondheidszorg te verbeteren.

U bent deze dag van harte welkom bij de opening van 't Vossenveen!

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

`t Vossenveen Albergen

Adres
Postweg 3, 7665SW Albergen
Telefoon
0546-441255
E-mail
Website
www.vossenveen-albergen.nl

Tip je vrienden

facebook twitter