Oberkrainer Fest bij Café Bolscher

Op Zondag 23 juni treden Die Runden Oberkrainer uit Slovenië in Vasse op. Het wordt weer een prachtig muzikaal Stimmungs feest bij café Bolscher in Vasse. Een onvervalste Oberkrainer Fest middag met een topkapel op Oberkrainer Sound.

Die Runden Oberkrainer

‘Die Runden Oberkrainer’ is een jong Oberkrainer Ensemble uit Slovenië,
die op dit moment ontzettend aan populariteit winnen. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn het een aantal gezonde, stevige, jonge muzikanten, die van het goede leven houden en met een dosis humor en show een zeer gevarieerd muzikaal programma brengen.

Hun grote muzikale voorbeeld is als bij veel Oberkrainer groepen Slavko Avsenik. De Oberkrainer sound brengen zij op een zeer hoog niveau, elke muzikant bespeelt ca. 5 instrumenten wat zorgt voor een zeer grote verrassende muzikale afwisseling in hun optredens. Die Runden Oberkrainer brengen een spectaculaire programma dat varieert van Oberkrainer sound, tot een muzikale show “Rundum die Welt”. Zij brachten een aantal cd’s op de markt en zijn al veelvuldig te zien geweest in de Alpenländische Volksmusik TV programma’s in diverse landen. Doordat zij een tour door Duitsland maken is het mogelijk om ook in Vasse een optreden te verzorgen waar zij al eerder een zeer spectaculair optreden brachten gast.

Een overvolle agenda met vele festivals en een grote schare vaste fans, die de Runden Kerls kenmerken als ras muzikanten met een grote dosis humor en “stevig op beide benen”. Zoals gezegd een eenmalig optreden in Nederland en voor de echte Oberkrainer Volksmusik fan natuurlijk niet te missen.

De kaarten à € 17,50 zijn (tel. 0541 680215) te bestellen bij : Eetcafé Bolscher in Vasse, ‘het café woar muziek inzit’!!

Wanneer

Prijzen

  • € 17,50 Entreeprijs

Reserveer via telefoonnummer 0541 680215

Tip je vrienden

facebook twitter