Festiball 2019

Het is in het weekend van 12,13 & 14 juli weer tijd voor de 5e editie van Festiball Tubbergen. Dit jaar vindt Festiball weer plaats op de geweldige, en 's avonds betoverende locatie, van het centrumplein te Tubbergen.

Het plein zal weer omgetoverd worden tot een groot feestplein, met beachvelden, lichtshows, bandjes, dj's en nog veel meer. Kortom een weekend vol gezelligheid voor jong en oud! Wil je meedoen aan één van de toernooien geef je dan snel op!! De feesten op vrijdag- en zaterdagavond zijn voor iedereen vrij toegankelijk.

Op vrijdag 12 juli 2019 is het weer zover!

’s Avonds starten we met de strijd om de Albert Heijn Beachcup. Alle eerste damesteams uit de regio Twente zullen met elkaar strijden om de felbegeerde Albert Heijn Beachcup! De afgelopen 3 jaar ging de titel naar de Krekkers uit Mariaparochie. Wie gaat er dit jaar met de titel vandoor?

’s Avonds wordt de sportieve sfeer omgezet in een Festiball party sfeer! Een gezellig feest, voor iedereen toegankelijk, waarbij er gedanst wordt op muziek van onder andere bands en artiesten.

Zaterdag 13 juli 2019 is de dag van het grote Festiball beachvolleybal toernooi!

Op deze dag zullen maar liefst 70(!) teams met elkaar de strijd aangaan. Deze dagen werken we in poule verband en daarin wordt bepaald wie de winnaars- alsmede de verliezerskant op gaan. Dus iedereen speelt op zijn/haar niveau mee voor leuke prijzen. Het toernooi start om 13.00 uur.

’s Avonds wordt de sportieve sfeer omgezet in een Festiball party sfeer! Een grandioos feest met behulp van geweldige DJ’s Uiteraard is dit ook weer voor iedereen vrij toegankelijk.

De laatste dag van Festiball zal in het teken staan als familiedag!

Kortom een dag vol met beachvolleybal en daarnaast een kidsplein met activiteiten voor de kleinste jeugd. Dus de ideale dag om je vrienden/familie/buren mee te doen aan het Festiball toernooi. Het toernooi begint 14 juli 2019 om 12.00 uur.

Wanneer

Locatie

Festiball

Adres
Grotestraat, 7651CK
E-mail
Website
www.festiball.party/