Weerselose markt op zondag

Op zondag 14 juli is er weer een zondagsmarkt van 12.00 tot 17.00 uur. Deze middag naast de reguliere markt ook een kinderrommelmarkt en boekenmarkt. Kom ook een bezoekje brengen aan de grootste vrijmarkt van het Oosten!

Boekenmarkt

Naast de reguliere markt wordt op zondag 14 juli de boekenmarkt extra onder de aandacht gebracht, overal op het marktterrein zijn diverse kramen te vinden waarop boeken en strips te koop aangeboden worden. Deze dag kun je heerlijk snuffelen en op zoek naar een flinke stapel boeken voor uiteraard mooie prijsjes!

Van Deventer tot Amsterdam en van Dordrecht tot Groningen, iedereen is welkom om zijn of haar boeken, strips, tijdschriften, ansichtkaarten, posters, gedichten of andere producten op het gebied van boekenmarkt aan te bieden.

Kinderrommelmarkt

Je hebt deze zomer flink je kamer opgeruimd? Of je hebt veel speelgoed, kleding en andere spullen die je eigenlijk ontgroeid bent? Gun deze spullen een tweede leven en kom gratis naar de kinderrommelmarkt op de Weerselose Markt! Verkoop vanaf een kleedje (of overdekte kraam als het weer niet meezit) en houd er een leuke zakcent aan over.

Standplaats reserveren?

Boeken en/of aanverwanten verkopen is kosteloos, aanmelden als standplaatshouder kan door het contactformulier op onze website in te vullen.

Wanneer

  • -

Locatie

De Weerselose Markt

Adres
Bornsestraat 14, 7595LG Weerselo
Telefoon
0541-661640
E-mail
Website
www.weerselosemarkt.nl:443/

Tip je vrienden

facebook twitter