Volks- en schuttersfeesten Tubbergen

Van vrijdag 13 t/m zondag 15 september maakt Tubbergen zich weer op voor de traditionele Volks- en schutterfeesten met een bomvol programma!

Vrijdag 13 september Happy Friday met de 'Band with Benefits'

Zaterdag 14 september Zaterdags wederom het Oktoberfest! De tent is aangekleed in Oktoberfest stijl , met lange tafels en de grote Pullen bier. Het dragen van dirndl´s en lederhosen verhoogd de sfeer maar is natuurlijk niet verplicht. De muziek wordt verzorgd door de limburgse band Wahnsinn , een garantie voor een “ Bomben Stimmung“.

Zondag 15 september - Vanaf 12:00 uur gratis Tubbiger dorpsbrunch voor alle verenigingen en bezoekers. - Vanaf 13:30 uur volgelschieten voor buurten, vereningingen, bedrijven en bewoners. - Rond 16:00 uur de bekendmaking van de nieuwe koning. - Vanaf 16:00 uur Grote Hossa am Sonntag megaparty met de polkaband 'Falsch und Verrückt' en de Normaal tribute band 'De Hakviolen'.

De middag staat mede in het teken van het goede doel: De verjaardagbox gemeente Tubbergen. De gedachte achter de verjaardagbox: Wanneer er thuis niet voldoende geld is om de verjaardag van het kind te vieren kan de Verjaardagsbox aangevraagd worden. Het kind krijgt dan op de verjaardag een taart en een box gevuld met een cadeautje, traktatie, versiering en lekkers.

Wanneer

Locatie

Centrumplein Tubbergen