Boh Foi Toch in Vasse

Op vrijdag 4 oktober zal de dialectband Boi Foi Toch vanaf 20.30 uur opnieuw een optreden gaan verzorgen in Vasse bij Zaal Bolscher. Het optreden stond in maart gepland maar is door omstandigheden toen niet doorgegaan.

Mensen die destijds, in maart, kaarten hadden gereserveerd graag contact opnemen met Eetcafe Bolscher

Boh Foi Toch ontstond als gelegenheidsband. Oud-Normaalleden Jan Manschot en Ferdi Joly, bassist Willem te Molder en trekharmonikaspeler/ liedjeszanger Hans Keuper vonden elkaar voor een optreden tijdens het Achterhoek Gala op Nieuwjaarsdag, 1990 in Hengelo (Gld). Hun mengsel van zydeco en rock sloeg meteen aan, de Boh Foi Toch-Rap was een groot succes. Besloten werd door te gaan. Het repertoire werd uitgebreid en polka's, walsen, maar ook ballads vonden er hun plaats, net als Folk deuntjes en Tex-Mex. De teksten bleven steeds in het achterhoeks

Boh Foi Toch speelt voor jong en oud en maakt voor en met iedereen feest!

De band speelt dampende en stampende feestmuziek, afgewisseld met inhaakwalsen, melancholische nummers, up tempo rock en countryachtig werk. Beernd van Kuperij, Meisje v/d modesjo, en natuurlijk de Landbouwwerktuigvereniging zullen deze avond te horen zijn. Het publiek verzorgt veelal de refreinen, die uit volle borst en volle dorst worden meegezongen. Kemper knettert, Mali shuffelt, Te Molder dreunt en Keuper trekt en douwt zich te barsten! De geheel eigen manier van presenteren van Hans Keuper en de onverwacht goede muzikale symbiose van deze vier Achterhoekers zorgen ervoor, dat elk optreden van Boh Foi Toch, dus ook in Vasse, tot een zeer speciale gebeurtenis verwordt, die je niet snel vergeet! Boh Foi Toch betekent: tjongejonge, het is me wat. En dat ís ‘t ook! Daar zij veelal in grote tenten en festivals optreden, blijft voor hun de charme nog steeds de kleinere zalen en kroegen. Het directe contact met publiek , de gemoedelijkheid en de gezellige sfeer blijft één van hun grote drijfveren. Daarom ook waren zij gelijk bereid om in Vasse in het cafe woar muziek inzit weer een bonte avond te maken.

De zaal is open vanaf 20.30 uur. De kaartverkoop is al in volle gang, deze kosten € 20,- en zijn te bestellen en op te halen bie Café Bolscher Vasse tel.no. 0541 680215.

Wanneer

Prijzen

  • € 20,00 Entreeprijs

Reserveren via 0541-680215

Tip je vrienden

facebook twitter