Kindermiddag 'Kijk je ogen uit'

Ben jij een goede speurder? Doe dan mee aan de kindermiddag ‘Kijk je ogen uit’ op woensdag 13 november bij Watermolen Frans. Landschap Overijssel heeft een leuke foto-speurtocht uitgezet tussen de watermolen en de Galgenberg. Dat wordt lekker speuren!

Het is een leuke en leerzame middag voor kinderen van 6 tot ongeveer 12 jaar. De middag start om 15.00 uur, graag vooraf aanmelden.

Welke boom zie je op de foto? Hoe herken je de grens met Duitsland? En hoe voelt de bast van een boom? Aan de hand van foto’s speuren de kinderen het hele bos door. Ze starten bij Watermolen Frans, lopen naar de Galgenberg en weer terug naar de watermolen. Onderweg moeten ze goed hun ogen uitkijken wat ze tegenkomen. Er is ook tijd om samen spelletjes te doen in het bos. Al doende leren ze meer over de bomen en het bos. En ontdekken ze allerlei leuke weetjes van dit gebied. De speurtocht is niet geschikt voor kinderwagens. Tip: trek kleding en schoenen aan die vies mogen worden.

Praktische informatie

  • De kindermiddag ‘Kijk je ogen uit’ is woensdag 13 november bij Watermolen Frans.

  • De middag is van 15.00 tot 17.00 uur. We vertrekken ook om 15.00 uur vanaf de molen, dus kom op tijd.

  • Parkeren kan bij Infocentrum IJs & Es, Bergweg 8 in Mander. Vanaf hier loopt een paadje naar de watermolen.

  • De bijdrage voor deze activiteit is € 2,50 per kind. Meld je van te voren aan via sms of WhatsApp naar (06) 8156 0447. Dit kan nog tot 12 uur van de dag van de activiteit.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • € 2,50 Entreeprijs

Opgave via sms of whatsapp naar 06-81560447

Locatie

Watermolen Frans

Adres
Oosteriksweg 26, 7663 TA Mander
Telefoon
0529401731
E-mail
Website
landschapoverijssel.nl/eropuit/twente/molen-frans

Tip je vrienden

facebook twitter