Jet van Nieuwkerk bij 't Oale Roadhoes

Jet van Nieuwkerk timmert de afgelopen jaren flink aan de culinaire weg. Ze bracht de boeken “Het boek van Jet”, “Tips van Jet” en onlangs “Uit huis met Jet” uit. Zondag 10 november deelt ze haar verhaal over een happy en healthy leven.

Jet van Nieuwkerk schrijft als freelancer over alles wat te maken heeft met voeding, koken, restaurants en sport. Ze is lang smulpaap- columnist geweest in het Parool, je kunt haar artikelen lezen in het tijdschrift ExtraLekker én ze schrijft maandelijks voor het tijdschrift AndC. Maar ook op bewegend beeld kun je haar zien in de 3-delige serie 'Niet Gezond Meer' op NPO3, in het programma ‘Foodmakers’ op RTL4 en op haar eigen YouTube-kanaal.

Zondagmiddag 10 november onthult Jet in Tubbergen met haar aanstekelijk enthousiasme, humor en kennis favoriete recepten voor een happy en healthy leven, niet te streng en al helemaal niet saai.

Kom gezellig samen met je zus, dochter, vriendin, moeder, collega…… Om 14.30 uur wordt je door ons ontvangen met een kopje koffie/thee met iets lekkers. Jet wordt geïnterviewd door Anna van den Breemer en gaat ons meer vertellen over een katerontbijt, healthy tussendoortjes, eten met een date, cocktails en koken voor een groep vriendinnen.

Aan tafel met Jet...

Laat je na afloop verrassen door het keukenteam van ’t Oale Roadhoes en ga aan tafel om te genieten van een heerlijk gerecht van Jet. Voor 24Kitchen presenteert Jet namelijk sinds mei dit jaar, samen met Job & Perry en Hugo, het programma Wat Eten We Vandaag?, waarin zij de kijker helpen om in een handomdraai iedere dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten.

Zondag 10 november (15.00 uur tot 17.00 uur) 't Oale Roadhoes, Tubbergen Entree € 7,50 inclusief koffie/thee met iets lekkers. Entree en aan Tafel met Jet € 22,50 Aanmelden via m.nijkrake@bibliothekentubbergen.nl

Wanneer

Prijzen

  • € 7,50 Entreeprijs

Entree & Aan tafel met Jet € 22,50

Locatie

`t Oale Roadhoes

Adres
Grotestraat 60, 7651CK Tubbergen
Telefoon
0546-622775
E-mail
Website
www.oaleroadhoes.nl/