Popkorenfestival Tubbergen

Op zaterdagavond 5 oktober tijdens het Glasrijk weekend in Tubbergen staat er een waar liedjesspektakel op het programma bij Restaurant 't Oale Roadhoes! Het Popkorenfestival Tubbergen, op initiatief van en georganiseerd door popkoor Tuesday Fever.

De deelnemende koren, Koor Mix uit Zenderen en Pop4you uit Vasse, zingen ieder leuke popliedjes uit hun repertoire. Samen met het repertoire van Tuesday Fever is het een avondvullend programma dat wordt afgesloten met een After Party. De koren worden ieder begeleid door hun vaste begeleidingsband en staan onder leiding van hun vaste dirigent.

Een avond vol gezelligheid! Swing mee met de leukste popnummers van de koren en geniet van een heerlijke avond uit.

Een goede reden om het Popkorenfestival te organiseren is het 20-jarig jubileum van het popkoor uit Tubbergen. Volgens medebestuurslid en -organisator Rob Henneveld “een goede reden voor een feestje, van zingen word je vrolijk”. De locatie van het Popkorenfestival in Tubbergen is ’t Oale Roadhoes, midden in het bruisende hart van Tubbergen.

Een belangrijk deel van de opbrengst, afkomstig uit de toegangsbewijzen, gaat dit jaar naar een goed doel, de Verjaardag box Tubbergen. “Deze keus past bij ons koor”, aldus Ria Oele. “Wanneer je niet kunt delen, kun je ook niet vermenigvuldigen”, vult Rob Henneveld aan.

Iets plezierigs terug doen aan dezelfde gemeenschap waaruit ook de koorleden afkomstig zijn, versterkt het plezier en wordt door het bestuur als een belangrijke waarde uitgedragen.

Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 10 bij 't Oale Roadhoes in Tubbergen.

Kom je ook?
Kom je ook?

Wanneer

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Locatie

`t Oale Roadhoes

Adres
Grotestraat 60, 7651CK Tubbergen
Telefoon
0546-622775
E-mail
Website
www.oaleroadhoes.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter