Culturele Xplosie: podium voor lokaal talent

Na het groots succes vorig jaar wordt dit jaar wederom de Burg. Verdegaalhal in Tubbergen omgetoverd tot de Culturele Xplosie met workshops, optredens en exposities voor volwassenen en kinderen.

18 januari ’20 Culturele Xplosie: podium voor talent van eigen bodem

Na het groots succes in 2018 wordt dit jaar wederom de Burg. Verdegaalhal in Tubbergen omgetoverd tot de Culturele Xplosie met workshops, optredens en exposities voor volwassenen en kinderen. Zang, dans, muziek, (beeldende) kunst, theater en dat alles voor en door inwoners van de gemeente Tubbergen.

Op diverse podia vanaf 15.00 uur een veelheid aan podiumplezier en de entree is gratis!

Gezamenlijk platform voor cultureel talent

Tijdens bijeenkomsten met culturele organisaties, kunstenaars en muzikanten ontstond in 2018 het idee voor een gezamenlijk laagdrempelig evenement om zo cultureel talent in de gemeente Tubbergen met elkaar in contact te brengen. Met een netwerk van organisaties en partners als Hof van Tubbergen, Kaft, Glasrijk Tubbergen, Zikke, Glinsterend Toeristisch Tubbergen en de gemeente zijn Bas Olde Hampsink en Frank Droste als organisatoren van dit evenement de uitdaging aangegaan.

Gemeente Tubbergen barst van het talent

De organisatoren Frank Droste en Bas Olde Hampsink zijn beide zeer actief in het culturele veld en ook zijn ze beide betrokken bij de oprichting van het Cultuurplatform Tubbergen. Door hun grote netwerk en de betrokkenheid bij het culturele aanbod weten zij ook dit jaar weer een prachtig evenement neer te zetten. Zij weten hoeveel talent er in deze regio te vinden is en weet ze te enthousiasmeren het podium te gebruiken om zichzelf te laten zien!

Voor professionals én amateurs!

Tijdens de Culturele Xplosie mag iedereen meedoen, van jong tot oud van professional tot amateur! Workshops van Tetem met Ozobotjes en een 3D pen, er is een Shantykoor, er zal een dansopvoering zijn van de leerlingen van Studio 546 en je mag zelf meedoen met een workshop van Kaliber. Ook kun je kunst kijken van Yvette Merkens en houdt Ellen Kleineschaars een open atelier. Deejay Rick Tibbe zal de avond afsluiten!

Op www.hofvantubbergen.nl en de Facebookpagina ‘Culturele Xplosie Tubbergen’ is meer informatie over de Culturele Xplosie te vinden. Daar zal ook het volledige programma verschijnen.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Burg. Verdegaalhal Tubbergen

Adres
Pastoor Bloemenstraat 1,

Tip je vrienden

facebook twitter