De boer Mentink - Eens!

De één is boer en de ander heet Boer. Samen zijn Mark Boer en Ton Mentink: de Boer Mentink. Ze staan al jaren op de planken met toneelgroep Fleringen. Met deze voorstelling gaat hun langgekoesterde wens in vervulling om samen een avondvullend cabaret programma te brengen.

Met een flinke dosis humor proberen ze de zin en onzin van de huidige wereld te begrijpen. Een wereld waarin de boeren niet meer gewaardeerd lijken en een wereld die met de dag preutser wordt, heeft dringend behoefte aan de verhelderende visie van deze twee boeren

In deze voorstelling krijgen we de heren te zien zoals we ze nog nooit gezien hebben. Samen zijn ze het niet altijd eens. Zeker niet als het om CO2 uitstoot gaat, of over klimaatdoelstellingen. Maar we komen er ook achter wat voor probaat middel Mark heeft gevonden tegen ochtend depressies en wordt op geheel eigenwijze door beide heren uitgelegd hoe het fosfaatstelsel nu eigenlijk werkt. Alhoewel, of het er duidelijker van wordt is maar de vraag. Als veehouder heb je het tegenwoordig niet makkelijk. Ton neemt u mee naar zijn jeugd en waarom hij eigenlijk boer wil worden. Een interessant inkijkje in zijn jeugd op een hilarische manier gebracht in het Twents. Uiteraard is er ook nog plaats voor een serieuze overweging en een paar hilarische sketches.

Toegangsprijs €10 per persoon.

Reserveren kan op de volgende manieren:

  • stuur een email naar secretariaat@ervekampboer.nl

  • bel 0546 631359

Wanneer

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Locatie

Erve Kampboer

Adres
Kampboerlaan 6, 7678VV Geesteren
Telefoon
0546-631359
E-mail
Website
www.ervekampboer.nl

Tip je vrienden

facebook twitter