Eikens en Warta bij Marcant Tubbergen

Ooit speelden ze samen 15 jaar in de Frontline Showband en traden ze voornamelijk op de grotere evenementen en bedrijfsfeesten door heel het land. Nu spelen ze alweer enige tijd samen onder de naam Eikens en Warta en brengen de meest bekende nummers!

Ook begeleidden ze met deze band vele bekende artiesten. Nadat Marco in 2005 besloot met deze band te stoppen en WimJan tot december 2010 hiermee doorging, waren hun muzikale wegen al die tijd gescheiden. Na het laatste optreden in december 2010 van de Frontline Showband hebben ze besloten om weer muzikaal samen verder te gaan onder de naam Eikens en Warta.

Nu zijn ze alweer 9 jaar drukdoende met optredens door het hele land en hebben ze inmiddels bewezen een goede live act te zijn. Flexibiliteit is hun kracht, of het nu gaat om recepties, achtergrondmuziek, bruiloften, kroegfeesten of feesttenten, ze passen zich aan qua show en apparatuur.

Wij brengen u een muzikale avond, van een rustige inloopset met easy listening tot een avond vol met gezellige bekende in het oor springende nummers.

Wanneer

Locatie

MarCant Tubbergen

Adres
Uelserweg 36, 7651 KW Tubbergen

Tip je vrienden

facebook twitter