Voorstelling Kiek'n wat wödt

Van 17 t/m 19 januari brengt toneelvereniging KWW uit Tubbergen het blijspel 'Boer zoekt slip' op de planken. KWW staat weer garant voor een avondje onbekommerde humor, komische momenten en gezelligheid.

De aanleiding voor de vele dolkomische taferelen in dit stuk is erg onschuldig.

Boerenknecht Derk heeft voor een kameraad een rood damesslipje van Jenny geleend. Als Derk het terug wil geven aan Jenny, gaat het mis. Er is iemand in de woonkamer: de bazige boerin. Derk verbergt het slipje daarom in een jas die aan de kapstok hangt. Maar als hij het weer wil pakken, zit het slipje niet meer in de jas. De problemen beginnen pas echt als de boerin het slipje vindt. Maar er vinden meer mensen een slipje. Gaat het iedere keer om dezelfde? Verwarring alom. En als de pensiongasten ook nog van kamer wisselen zonder dat dat weet, ontstaat er nog meer chaos.

De klucht is geschreven door Jozef Zeitler en uit het Duits vertaald en bewerkt door Ben ten Velde. De regie is in handen van Ted Vosmer.

Kaarten

De voorstellingen vinden plaats in Dorpshuis de Huve en beginnen iedere keer om 20.00 uur. Kaarten kosten € 5,00 in de voorverkoop en zijn te koop bij Groentehal Oosterik. Aan de zaal is de prijs € 6,00, zolang de voorraad strekt.

Wanneer

Prijzen

  • € 5,00 Entreeprijs
  • € 6,00 Aan de deur

Locatie

Dorpshuis De Huve

Adres
Prins Bernhardstraat 11, Tubbergen

Tip je vrienden

facebook twitter