AFGELAST Tubbergse Men-en Ruiterdagen

Tijdens ‘’Hippisch Tubbergen’’ in augustus, worden weer de ‘’Tubbergse Men- en Ruiterdagen’’ weer georganiseerd.

Menners en ruiters kunnen genieten van drie prachtig, grotendeels over onverharde wegen, uitgezette tochten door het mooie Twents / Duitse coulisselandschap. Lange zandpaden, kleine landweggetjes en kronkelige bospaden voeren de deelnemers door bossen, over essen en langs heidevelden.

De routes zijn tussen de 29 en 35 kilometer lang en worden onderbroken door een aantal gezellige pleisterplaatsen waar deelnemers en hun paarden kunnen genieten van een welverdiende pauze. De routes worden duidelijk met bordjes (blauw/geel) aangegeven. Tevens ontvangt elke deelnemer een routekaart en een routebeschrijving. Verdwalen is dus niet mogelijk.

U kunt s’ morgens starten tussen 9.30 en 11.00 uur vanaf het terrein van “Schröder Stables”, Arkeweg te Tubbergen. Op dit adres is voldoende parkeergelegenheid. Hier bevindt zich tevens het secretariaat. Onderweg zijn er verschillende controle (stempel) plaatsen waar u en uw paard even kunnen pauzeren. Tijdens de lunchstop zal er een korte veterinaire controle van uw paard plaatsvinden.

Overnachtingsplaatsen(voor paard, menner en ruiter)

Naast de vele regionale deelnemers die elke dag uit de omgeving komen, zullen er ook deelnemers zijn die graag willen overnachten. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden in en om Tubbergen waar u en uw paard gastvrij zullen worden ontvangen. Klik hier voor overnachtingsmogelijkheden!

Wanneer

Tip je vrienden

facebook twitter