KunstSpoor op het Vossenveen

Op 26 januari is het weer tijd voor het eerste KunstSpoor van 2020. Een Duitse middag met Toon en Antoon Faulhaber en Drei Zwiefache.

Als vervolg op de Hollandse POTpourri in maart 2019 organiseren wij op zondag 26 januari 2020 een Duitstalige middag, met muziek uit de tijd dat je voor 25 cent twee plaatjes uit de jukebox kon draaien. Herkenbaarheid en jeugdsentiment spelen daarbij de hoofdrol.

Bijzonder aantrekkelijk wordt het optreden van “Drei Zwiefache”, een Nederlandse Tiroler volksgroep, die regelmatig in Oostenrijk optreedt in het daar gesproken en gezongen dialect. Speciaal voor het optreden in Het Vossenveen maken zij een zijstapje naar de Duitse schlager.

Bovendien zal Antoon Aukes een workshop geven over Duitse muziekinstrumenten, die via Amerika wereldwijd bekendheid kregen. Omdat er tijdens de Hollandse middag uit het publiek spontaan mensen opstonden om ook een bijdrage te leveren, bieden wij u bij voorbaat de gelegenheid deel te nemen aan deze Duitse middag, in welke uitvoerbare vorm dan ook. Voordracht, gedicht of zang, al dan niet door ons begeleid.

Mocht u dat willen, laat het dan weten aan Toon Faulhaber, telefonisch: 06 53 33 23 08 of per e-mail ag.faulhaber@hotmail.com. Hij kan het dan in het programma inpassen.

Wanneer

Locatie

`t Vossenveen Albergen

Adres
Postweg 3, 7665SW Albergen
Telefoon
0546-441255
E-mail
Website
www.vossenveen-albergen.nl