AFGELAST - Palmpasenoptocht Geesteren

Loop ook mee in deze leuke Palmpasen optocht in Geesteren op zondag 5 april.

Voorafgaand aan de Palmpasenoptocht zal er om 13.30 uur een Palmpasen themaviering voor de kinderen in de St. Pancratiuskerk plaatsvinden.

Alles zal bij Erve Kampboer in Paassfeer zijn en bij het dorpshuis zal de KPJ Geesteren een aantal activiteiten organiseren voor de kinderen. Voor alle kinderen staat hier een beker ranja klaar en de paashaas zelf is aanwezig om het extra gezellig te maken. Alle kinderen die dat willen, kunnen zich gratis laten schminken. De activiteiten die de KPJ organiseert bestaan onder meer uit blik gooien, touwtje trekken, grabbel ton en reuze sjoel.

De kinderen krijgen ter voorbereiding op de basisschool kleurplaten uitgedeeld, die op Palmzondag in Erve Kampboer worden opgehangen. Hier worden na de optocht tevens de prijswinnaars van de kleurwedstrijd bekend gemaakt.

Onder begeleiding van de muziekvereniging Sint Caecilia zal de optocht om 14.00 uur starten bij de St. Pancratiuskerk en via de Vriezenveenseweg, Röringstraat, Broenenstraat, Zurinkstraat, Harmelinksweg, Herminkstuk, Zurinkstraat, Dorpsstraat, Langeveenseweg, Ten Catelaan naar Erve Kampboer gelopen worden.

Wanneer

Locatie

Erve Kampboer

Adres
Kampboerlaan 6, 7678VV Geesteren
Telefoon
0546-631359
E-mail
Website
www.ervekampboer.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter