AFGELAST Klootschiettoernooi Manderveen

Zaterdag 4 april as. organiseert de Klootschietvereniging Manderveen voor de 37e keer haar jaarlijkse klootschiettoernooi, de Ronde van Manderveen. Aan dit toernooi kan iedereen deelnemen.

Men hoeft niet persé lid te zijn van een klootschietvereniging. Dit toernooi wordt jaarlijks gehouden op de 2e zaterdag van april. Maar omdat het dit jaar dan paaszaterdag is wordt er vanaf geweken en wordt het gehouden op de 1e zaterdag van april.

Het parcours heeft een lengte van 8 kilometer en gaat over mooie asfalt- en betonwegen. Er kan worden deelgenomen in zeven verschillende klassen en deze zijn als volgt verdeeld: Voor de heren is er een 1e, een 2e en een veteranenklasse (50 jaar en ouder). Daarnaast is er een damesklasse en een mix-klasse. Voor inwoners/inwoonsters, verenigingen, buurten, etc. uit Manderveen is er een “Manderveense klasse” ingesteld voor zowel dames als heren.

In de mix-klasse moeten de teams bestaan uit 3 of 4 personen (2 heren en 1 dame of 2 heren en 2 dames). In de andere klassen moeten er 3, 4 of 5 personen in een team spelen. In alle klassen zijn fraaie prijzen te winnen. In de 1e klasse bij zowel de heren als de dames komt de winnaar tevens in het bezit van de wisselbokaal. Deze moet dit jaar bij de dames worden verdedigt door het team van KV Wilskracht 1 uit Agelo en bij de heren door het team van Vergane Glorie. Dit team bestond uit spelers die in 2006 hebben deelgenomen aan het EK in Pesaro (Italié).

Als eerste starten de herenveteranen om 09.45 uur. De “Manderveense” klassen zullen als laatste starten om 11.30 uur. De deelnemers moeten zich een half uur voor de start melden bij het wedstrijdsecretariaat in zaal Peddemors, Manderveenseweg 72 te Manderveen. Na elke klasse zal de prijsuitreiking zo spoedig mogelijk plaats vinden. Alle verenigingssecretariaten ontvangen deze week een uitnodiging, hetzij per post of per e-mail.

Wanneer men wil deelnemen kan men zich opgeven voor 23 maart as. Voor opgave, vragen of andere informatie kan men terecht bij de secretaris van de KV Manderveen de heer H. Gijsbers, tel: 0546-623101 of 06-46666222. Opgave kan ook via e-mail: secretariaat.kvmanderveen@hetnet.nl

Wanneer

Locatie

Zaal Peddemors

Adres
Manderveenseweg 72, Manderveen

Tip je vrienden

facebook twitter