Walk thru & live cooking bij Ribhouse Texas Geesteren

Zondag 31 mei, 1e pinksterdag, organiseert Ribhouse Texas Geesteren weer een walk thru. Heerlijk genieten van onze live cooking gerechten op picknickkleedjes in het naast gelegen weiland.

Zondag is het Pinksteren. Stap op de fiets of ga voor een rondrit met de auto en ontdek Geesteren en omgeving. Maak een tussenstop of sluit uw fietstocht af met een heerlijke picknick. In het zeer grote weiland naast het Ribhouse kunt u heerlijk genieten van onze gerechten. De picknick kleedjes liggen voor u klaar met voldoende afstand !

Hoe werkt het? U parkeert uw auto, fiets of motor en gaat lopend door de walk thru om onze lekkere spareribs,yakitori kipspiesjes, broodje hamburger, carpacciowraps, zalmwraps of een gehaktbal te bestellen. Wacht bij de aangegeven 1,5 meter strepen. Wanneer u aan de beurt bent geeft vooraan uw bestelling door en kunt daarna heerlijk genieten op de picknickkleedjes van onze gerechten.

De walk thru is geopend van 11:30 uur tot 17:00uur.

  • Houd afstand. Respecteer elkaar. En blijf verantwoord.
  • Uiteraard wordt er geadviseerd om bij gezondheidsklachten thuis te blijven.

Daarnaast is onze afhaal en bezorgservice ook geopend met hemelvaart van 16:00 tot 20:00 Bestellen kan nu al via de website van Ribhouse Texas Geesteren.

Bestel hier

Wanneer

  • -

Locatie

Ribhouse Texas Geesteren

Adres
Booymansweg 12, 7678 RZ Geesteren
Telefoon
0546-631133
Website
www.ribhousetexas.nl/geesteren/

Tip je vrienden

facebook twitter