Tropische Twentse Trip: All inclusive avondje uit!

Met zomerse temperaturen wil je niet thuis zitten, maar lekker eten, een lekker koud biertje drinken op het terras en ontspannen. Dat is precies het concept van deze avond. Schuif aan voor een drie gangen diner en geniet na afloop van een volwaardige theatershow met comedy en muziek!

‘Kunnen wij niet naar de playa, dan komt de playa maar naar ons!’ is wat we dachten toen bleek dat verre vakanties een ‘ver van ons bed show’ waren. We gaan dus niet naar tropische stranden dit jaar, maar organiseren een Twentse Tropische Trip op het terras van Partycentrum Morshuis in Albergen. En om het op z’n Twents te brengen: ‘Zin in een avondje Aloha? Alloh da!’

Tropische Twentse Trip

Om toch het ultieme vakantiegevoel te krijgen laat je je verrassen bij deze all inclusive avond uit in tropische sferen. Met zomerse temperaturen wil je niet thuis zitten, maar lekker eten, een lekker koud biertje drinken op het terras en ontspannen. Dat is precies het concept van deze avond. De salsaklanken en het warme welkom van de ‘Aloha DJ’ brengen je meteen in de juiste stemming. Na dit enthousiaste ontvangst kun je aanschuiven voor een driegangen diner. Alles natuurlijk keurig op anderhalve meter afstand, vanwege de Coronamaatregelen. Maar dat doet niets af aan de sfeer.

Comedy en muziek

Na het diner word je getrakteerd op een volwaardige theatershow. Ras-entertainer Erwin Nyhoff (bekend van o.a. The Voice of Holland en zijn band The Prodigal Sons) speelt zomerse covers. Daarnaast zorgen comedians Fuad Hassen en Emiel van der Logt voor een grote lach op je gezicht. Zij nemen je mee in hun eigen vakantieverhalen, maar zijn ook zeer geïnteresseerd in die van jou…???? De avond wordt afgesloten met een borrel op het terras.

Reserveren

Vanaf heden kan er gereserveerd worden. Bij de reservering wordt een datum (22,23,29 of 30 juli) en een aanvangstijd gekozen. Er zijn twee shows per datum. Aanvangstijden zijn 18.00 uur en 19.30 uur. De avond duurt ongeveer 3,5 uur. Kaarten voor de Twentse Tropische Trip kosten 50 euro (all inclusive). Per show zijn slechts 50 kaarten beschikbaar. Reserveren is daarom noodzakelijk en kan telefonisch via 0546-441238 en via www.morshuis.nl

Wanneer

Prijzen

  • € 50,00 Entreeprijs

Tip je vrienden

facebook twitter