Wandeling 'Geheimen Dal van de Eendenbeek'

Het Dal van de Eendenbeek is een prachtig gebied in het Dal van de Mosbeek. Hier vind je bronnen, stuwwallen en kronkelende beekjes. De Eendenbeek is ook zo’n mooi beekje. In en rond het water valt meer te ontdekken dan op het eerste oog zichtbaar is.

Zoals mooie en soms zeldzame planten en bijzondere dieren en insecten. De gids van Landschap Overijssel neemt je mee naar mooie plekken en vertelt al wandelend meer.

Aanmelden

Ga je mee met deze Opstapwandeling? De starttijd ontvangt u na aanmelding. De wandeling duurt zo’n 2 tot 2,5 uur. We lopen 4-5 km. De kosten zijn € 5, - per volwassene en € 2,50 per kind. Als u donateur bent van Landschap Overijssel (+ gezinsleden op hetzelfde adres) of van één van de andere 12 Landschappen, dan neemt u op vertoon van uw pasje gratis deel. Tip: trek stevige schoenen aan.

Rekening houden met Corona

Ook tijdens onze wandelingen houden we rekening met het coronavirus. We houden 1,5 meter afstand van elkaar. Per wandeling kan er daarom een beperkt aantal mensen mee. Wil je mee, dan meld je je vooraf online aan. Zonder aanmelding kun je niet mee. Hoest je, ben je verkouden of heb jij of een gezinslid koorts, blijf dan thuis.

Wanneer

Prijzen

  • € 2,50 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
  • € 5,00 Entreeprijs Volwassenen
  • gratis Prijs voor leden

Locatie

Tip je vrienden

facebook twitter