Live muziek bij Cafe Bolscher in Vasse

Deze zomer worden er weer een aantal leuke zomerse activiteiten georganiseerd bij Eetcafé Bolscher te Vasse. Tijdens de zomer vakantie zal er bij mooi terras weer regelmatig gezellige “live” muziek zijn ,en wat al niet meer, voor jong en iets ouder!

Er is een leuk gevarieerd programma opgesteld door Het Krombacher team van café Bolscher. Waar men altijd jong en oud zo bij aan kan sluiten.

Zondagmiddag 19 juli: Zang duo Fenne & Imke

Muziek zorgt altijd voor meer sfeer. De zussen Fenne en Imke Toenink gaan op zondag 19 juli een muzikaal optreden verzorgen op het terras van Eetcafé Bolscher in Vasse.

Zij zorgen met hun gitaar en zang voor een mooi stukje entertainment en hun herkenbare repertoire met vele luisterliedjes zal bij vele mensen goed in het gehoor liggen. Het muzikale duo brengt covers van tal van bekende liedjes van de top 40 tot top 2000.

Het gebeuren zal vanzelfsprekend plaats vinden bij mooi terras weer. Dus voor de vakantiemensen, thuisblijvers en vele dagjesmensen uit de omgeving een mooie gelegenheid om deze vakantie even richting Vasse te gaan en te genieten van de Vasser omgeving in combinatie met een stuk gezelligheid en natuurlijk eff’n lekker iets ett’n en drink’n . U bent van harte welkom bij café restaurant zaal Bolscher te Vasse.

Verdere info tel. 0541 680215 of www.cafebolscher.nl. het café woar muziek inzit.

Wanneer

Tip je vrienden

facebook twitter