Tukkerware Party met André Manuel, Thijs Kemperink en Ernest Beuving

Goeie Tukkers zijn geen Motherfuckers organiseren een Tukkerware Party! Op vrijdag 18 september staan André Manuel, Thijs Kemperink en Ernest Beuving op de buhne bij Erve Kampboer in Geesteren.

Wat is er nu leuker dan gezellig samenkomen met andere mensen die dezelfde behoefte hebben als uzelf? Leuke ervaringen delen en advies krijgen zonder mooie verkooppraatjes. Dit product verkoopt zichzelf omdat het al jarenlang garant staat voor een stevige basis in uw huishouden. Het product: 3 Twentse goden die graag ‘out of the Bokse’ denken… Door onze jarenlange ervaring leveren we maatwerk voor elk individu. Hoe meer personen er aanwezig zijn op de party, des te goedkoper is het product te leveren. Na de party is er ruimte genoeg om de producten uit te proberen om voor uzelf te kijken of het een toevoeging kan zijn in uw huidige huishouden.

Enthousiast geworden? Kom dan allemaal naar de Tukkerware Party bij Erve Kampboer en beleef een onvergetelijk leuke avond. Entree €15 pp. Let op! Bij goed weer vindt deze voorstelling eventueel buiten plaats. Reserveer via secretariaat@ervekampboer.nl óf via 0546 631359

Wanneer

Prijzen

  • € 15,00 Entreeprijs

Locatie

Erve Kampboer

Adres
Kampboerlaan 6, 7678VV Geesteren
Telefoon
0546-631359
E-mail
Website
www.ervekampboer.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter