Nacht van de Nacht in het Dal van de Mosbeek

Hoe donker is het ’s nachts? Als je ogen eenmaal gewend zijn, zie je meer dan je denkt. Dat merk je tijdens de wandeling door het Dal van de Mosbeek naar de Galgenberg. Een bijzondere plek waarover veel verhalen de ronde doen.

Bij helder weer kun je hier veel sterren zien. Ontdek jij de Grote Beer en de Melkweg? Misschien horen we wel een bosuil of een wolf. Eenmaal boven word je beloond met een spannend verhaal. Voor wie dan nog naar beneden durft, staat warme chocolademelk klaar bij Watermolen Frans. Hier draait het waterrad in sfeervolle verlichting. De wandeling duurt ca. 1,5 uur en is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

  • Startlocatie: Infocentrum IJs & Es (Bergweg 8, Mander) Bijdrage: €5,- per persoon, € 2,50 voor kinderen, inclusief een kop warme chocolademelk. Donateurs mogen op vertoon van hun ledenpas gratis mee. Vergeet je niet je pas mee te nemen?

Rekening houden met Corona

Ook tijdens onze wandelingen houden we rekening met het coronavirus. We houden 1,5 meter afstand van elkaar. Per wandeling kan er daarom een beperkt aantal mensen mee. Wil je mee, dan meld je je vooraf online aan. Zonder aanmelding kun je niet mee. Hoest je, ben je verkouden of heb jij of een gezinslid koorts, blijf dan thuis.

Meld je hier aan!

Zestiende Nacht van de Nacht

Het is dit jaar de zestiende editie van de Nacht van de Nacht in Nederland. Deze avond gaat het licht uit en willen natuurorganisaties zoals Landschap Overijssel mensen laten genieten van de donkere nacht en aandacht vragen voor het belang van het behoud van het donker.

Wanneer

Prijzen

  • € 2,50 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
  • € 5,00 Entreeprijs Volwassenen

Donateurs Landschap Overijssel gratis

Locatie

Tip je vrienden

facebook twitter