Open huis van Kaliber Kunstenschool

Op locatie in Tubbergen óf thuis vanuit je luie stoel! Het jaar 2020 gaat anders dan we hadden verwacht en dat betekent dat de open huizen van Kaliber in september ook in een nieuw jasje worden gestoken.

Je bent van harte welkom op onze locatie in Tubbergen, maar kunt ook ons digitale open huis bezoeken. Of combineer ze voor de allerbeste voorbereiding op jouw lessen!

Open huis Tubbergen

Op 26 september vindt tussen 13:00 en 15:00 uur het open huis van Kaliber plaats in De Delle in Tubbergen. Tijdens het open huis ga je langs alle docenten, bezoek je hun lokalen en laten ze je zien wat je allemaal kunt doen op het gebied van muziek. Om het voor iedereen veilig en leuk te houden hanteren we een maximumaantal bezoekers. Reserveer je plekje van tevoren door je aan te melden en een tijdsslot te kiezen. Je mag ook zonder aanmelden langskomen, maar dan kan het zijn dat je even moet wachten!

Digitaal open huis

Blijf je liever veilig thuis, of wil je jouw komst naar het open huis wat beter voorbereiden? Dan bieden wij je een online variant! Je vindt hier alle informatie, kunt ook kennismaken met de docenten en video’s bekijken. Heb je iets gevonden? Dan biedt een gratis proefles natuurlijk de uitkomst om het eens in de praktijk te proberen. Iedereen mag 2 gratis lessen aanvragen (één gratis les per cursus).

Alle informatie over de open huizen en aanmelden vind je op www.kaliberkunstenschool.nl/openhuis

Wanneer

  • -

Locatie

Zalencentrum De Delle

Adres
Hattinkstraat 4, 7651CL Tubbergen
Telefoon
06-23053881
E-mail

Tip je vrienden

facebook twitter