(AFGELAST) High Tech workshop 3D chocolade printen

Elke schoolvakantie kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar bij de Twentse Maakplaatsen een High Tech workshop volgen. Kinderen worden uitgedaagd om nieuwe technieken te leren en zich creatief te ontwikkelen binnen verschillende maakprocessen.

Tijdens de kerstvakantie kunnen ze aan de slag met een heuse chocoladeprinter en gaan ze een eigen mal maken met de vacuümmachine. Altijd al je eigen chocolade willen ontwerpen en maken? Ga dan aan de slag met de chocoladeprinter en print je eigen 3D voorletter met echt eetbare chocolade. En maak vervolgens een mooi ontwerp voor een mal. Op dinsdag 29 december zijn er twee gratis workshops bij Bibliotheek Tubbergen, de eerste workshop is van 13.00 tot 14.30 uur voor kinderen van 6 tot 9 jaar en de tweede workshop is van 15.00 tot 16:30 uur voor kinderen van 9 tot 12 jaar.

Het High Tech programma richt zich op nieuwe technologieën, zoals de succesvolle tekenrobotworkshops die afgelopen herfstvakantie door heel Twente zijn georganiseerd, waarbij kinderen hebben geleerd hoe je een tekenrobot in elkaar zet en deze vormen, lijnen en woorden kan laten tekenen. Deze workshop heeft nog niet plaatsgevonden in Tubbergen en wordt in de kerstvakantie georganiseerd en wel op maandag 21 december. Van 13.00 tot 14.30 uur voor kinderen van 6 tot 9 jaar en van 15.00 tot 16:30 uur voor kinderen van 9 tot 12 jaar.

Geef je kind(eren) op voor een van de workshops en laat hen deze techniek ervaren en onderzoeken. Uitdagend en leerzaam!

Of bekijk de website tetem.nl/maakplaatsen/bibliotheek-tubbergen

Wanneer

Dit evenement is helaas afgelast

  • -

Locatie

Bibliotheken Tubbergen

Adres
Raadhuisplein 4, 7651 CV Tubbergen
Telefoon
+31546621536
E-mail
Website
www.bibliotheken-tubbergen.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter