Stiftfestival 2022

Het Stiftfestival biedt een muzikale beleving van internationale topkwaliteit. Het programma combineert muziek met andere cultuurvormen zoals zang, literatuur, kunst en dans. Historische kerken en landgoederen in het prachtige Twentse coulisselandschap vormen het decor van dit jaarlijks negendaagse festival.

Van 20 t/m 28 augustus stijgt een stroom van muziek op uit het Twentse land: onder het motto Song of the Earth klinkt een programma met bijna 30 concerten, uitgevoerd door ruim 40 musici. Hart van het festival is de eeuwenoude Stiftskerk. Veel van de overige concerten vinden plaats op bijzondere locaties, binnen of buiten. De natuur staat centraal, de muziek doet de rest.

De onmisbaarheid van onze aarde

Artistiek leider Daniel Rowland heeft zich voor deze editie laten inspireren door het actuele thema van de onmisbaarheid van onze aarde. Met als thema Song of the Earth heeft Daniel dit festival gevuld met spannende programma’s die allemaal een eerbetoon zijn aan de schoonheid, kracht maar ook de kwetsbaarheid van onze prachtige planeet Aarde.

Programma

Of bekijk de website stiftmusicfestival.nl

Wanneer

  • 20 aug - 28 aug 2022
    • dagelijks

Tip je vrienden

facebook twitter