Festiball!

Yes, dit jaar nog groter dan ooit! Met een nog groter festival terrein op het mavoveld bij Canisius Tubbergen heeft de organisatie van Festiball onwijs veel zin om groots uit te pakken.

Een vette mainstage, een line-up aan supergave artiesten en met de feestavonden op vrijdag en zaterdag gaan ze (en jullie!) maximaal tot het gaatje! Dit gaat één van de eerste festivals van het jaar worden.

Wees er op tijd bij & scoor je ticket.

VRIJDAG: MENTAL THEO!

Theo Nabuurs, beter bekend als Mental Theo is een internationale DJ met 20 jaar ervaring, draaide op ‘s werelds grootste raves met o.a Carl Cox, Laurent Garnier, Hardwell, Afrojack, Lenny Dee, Tiesto, Steve Mason, Jeff Mills, Sven Vath, Marco V, Gigi d’Agostino, Johan Gielen, Westbam, Jean, en vele andere toppers. Party’s all around the world, van Australië tot de USA en tevens live act van het jaar in Schotland in 1996. Theo werd eind jaren ’90 “DJ van het jaar” in Duitsland samen met Charly Lownoise. Mental Theo is ook de creator van o.a. het welbekende concept Thunderdome dat nu door ID & T wordt gerund. Dit idee kwam in de tijd dat Theo werkzaam was bij Arcade als A & R Manager. Hij zette tijdens een A & R Meeting zijn platenkoffer op zijn kop en zei: “Dit gaan we versneld op cd zetten” de meeste aanwezigen moesten lachen aan tafel en ID & T lacht nog steeds.

Zijn muzikale doorbraak kwam samen met Charly Lownoise in begin jaren ’90 met o.a. Club en Mellow House, later ook met Gabber en Happy Hardcore. (O.a. Speedcity Tour). Grootste hit was ‘Wonderfull Days’. Maar andere hits zoals Stars, Together in Wonderland, Your Smile en Hardcore Feelings kwamen ook in de internationale charts. Wereldwijd werden er miljoenen plaatjes verkocht.

ZATERDAG: ROYAL BEAT!

Royal Beat is een unieke live-band die als geen ander de grootste danceknallers weet te brengen met de juiste energie en performance. Maar zeker niet alleen dance, ook de vetste stadionrock, Nederlandstalige meebrullers, de nieuwste pophits en hiphop komen voorbij. Met Co2 Kanonnen, confetti douches en een arsenaal aan ijzersterke medleys stormen ze iedere zaal, tent en festivalweide omver.

Royal Beat bestaat uit een zes energieke muzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend binnen de entertainment industrie. Ze zijn innovatief, uniek en professioneel en staan garant voor een onvergetelijke belevenis!

Naast de muzikale ondersteuning zal er uiteraard ook een potje beachvolleybal & beachtennis te zien zijn.

Of bekijk de website festiball.party/line-up/

Wanneer

  • -
  • -
  • -

Prijzen

  • € 10,00 Entreeprijs

Tickets voor vrijdagavond en zaterdagavond zijn per stuk 10 euro. Een combiticket is 15 euro! Kijk voor de andere prijzen voor beachtennis & beachvolleybal op de site van Festiball.

Tip je vrienden

facebook twitter