Bourgondisch Blokje om Vasse

De Bourgondische Wandeling in Weerselo heeft een klein zusje gekregen: Bourgondisch Blokje om Vasse! Met 4 bourgondische gerechten onderweg, en optimale zintuigenbeleving, is deze route een feestje om te lopen én om te proeven!

Het eerste Bourgondisch Blokje gaat door het zo typisch glooiende landschap van Twente; Dal van Mosbeek in Vasse. Vasse mag zich met recht ‘De Parel’ van Twente noemen. De tocht van +/- 8 kilometer voert je langs beekjes, bronnen, weiland, zandpaden, boeren weggetjes en al het moois van de uitlopers van natuurgebied Het Springendal. Onderweg zal er worden gezorgd voor de Bourgondische verrassingen middels vier op elkaar afgestemde gerechten. Het wordt een ware belevenis voor al jouw zintuigen!

De start van de wandeling is bij camping Dal van Mosbeek. Je kan starten tussen 10:30 en 14:00 uur. Heerlijk wandelen over de heide, tussen de schilderachtige bronnen en weilanden door, en dan culinair verrast en verwend worden: ultiem GENIETEN. Als je goed oplet, komt misschien het vliegend hert nog voorbij of hoor je het geroffel van de zwarte spechten.

De Bourgondische stops plannen ze bij de boer op het erf, onder de kapberg, hooischuur, loopstal of gewoon ergens midden in een weiland. De gerechten zijn op elkaar afgestemd en bestaan uit een voorgerecht, soep, vis of vlees hoofdgerecht (er zijn vegetarische alternatieven) en een dessert. Bij sommige wandelingen laten ze je zelfs beleven hoe het is om een kok in de natuur te zijn!

De route is duidelijk aangegeven. Hierdoor hoef je alleen maar te genieten van het mooie Twentse landschap en de gerechten.
Of bekijk de website bourgondischewandeling.nl/vasse/

Wanneer

Prijzen

  • € 14,50 Entreeprijs kinderen (t/m 12 jaar)
  • € 27,50 Entreeprijs Volwassenen

Starten kan tussen 10:30 en 14:00 uur. Parkeren is gratis.

Locatie

Camping dal van Mosbeek

Adres
Uelserweg 153, Mander
Telefoon
0541 - 680 644
E-mail
Website
dalvandemosbeek.nl/

Tip je vrienden

facebook twitter