Adventswandeling door de Manderveense natuur

MANDERVEEN – Mensen die blij worden van een ochtendwandeling in gezellige Twentse sferen kunnen zondagochtend 28 november hun hart ophalen tijdens de adventswandeling in het bosrijke grensgebied van Mander en Manderveen.

Recreatiegroep ‘Mijn Manderveen 2030’ organiseert op de eerste zondag van de advent wederom een sfeervolle ochtendwandeling compleet met vuurkorven, chocolade melk en midwinterhoorns. De adventstijd is de aanloopperiode naar Kerst, een tijd om even stil te staan en te reflecteren. Hoe kun je dit mooier doen dan met een wandeling in de pure natuur.

De organisatie heeft een prachtige route van ongeveer 12 kilometer uitgezet in het grensgebied van Mander en Manderveen. Vanaf café Peddemors wordt gewandeld richting De Streu. Onderweg is er een pauzepunt om de innerlijke mens op te warmen.

Om het aantal deelnemers bij het startbureau te spreiden is de starttijd tussen 8.00 – 10. 00 uur bij café Peddemors, Manderveenseweg 70 in Manderveen. De kosten voor de route en warme chocolademelk zijn € 3,00 per persoon. Na afloop is er de gelegenheid bij café Peddemors een kop koffie te nuttigen.

Deelnemers dienen zelf voor voldoende verlichting te zorgen (deelname is op eigen risico).

Wanneer

Prijzen

  • € 3,00 Deelnameprijs

Tip je vrienden

facebook twitter