Cafe's & bars

 1. Disco Dancing Bays Reutum

  Disco Dancing Bays Reutum

  Adres
  Kerkstraat 78, 7667 PZ Reutum

  Bays een begrip in Twente! Een avond stappen in Twente, dan moet je naar Bays. Het Baysteam zorgt ieder weekend voor veel variatie op jou uitgaansavond.

 2. Café-Restaurant De Molen

  Café-Restaurant De Molen

  Adres
  Ootmarsumseweg 203, 7666 NB Fleringen

  Café-Restaurant "De Molen", waar Gezelligheid troef is! Dit familiebedrijf, dat bekend staat om z'n goede keuken en gastvrije bediening, heeft zijn naam te danken aan de unieke ligging nabij de windkorenmolen Frielink.

 3. Eetcafé DOK'S

  Eetcafé DOK'S

  Adres
  Ootmarsumseweg 249-251, 7666 NB Fleringen

  In eetcafé DOK's is gezelligheid troef. Het café is het ontmoetingspunt voor jong en oud. DOK's ligt middenin de kern Fleringen.

 4. Eetcafé Fox

  Eetcafé Fox

  Adres
  Hardenbergerweg 5, 7651 LJ Tubbergen

  Eetcafé Fox is de ideale stop of ontmoetingsplaats waar u op vele fronten kunt genieten. Eetcafé Fox is gelegen in het centrum van het mooie Twentse dorp Tubbergen, waar vele fiets en wandelroutes passeren.

 5. Eetcafé De Burgemeester

  Eetcafé De Burgemeester

  Adres
  Grotestraat 60, 7651 CK Tubbergen

  Eetcafé De Burgemeester is een ontmoetingsplek met sfeer, gezelligheid en natuurlijk lekker eten. Vanaf hun portretten aan de muur kijken de burgemeesters toe, hoe u zich amuseert.

 6. Café Restaurant Fraans Marie

  Café Restaurant Fraans Marie

  Adres
  Zenderseweg 53, 7665 TK Albergen

  Café-Restaurant Fraans Marie is zowel binnen als buiten Albergen bekend om zijn veelzijdigheid; het is een begrip in Twente!

Akkoord

Deze website maakt gebruik van Cookies om jouw bezoek aan onze website nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer