Familierestaurant Troubadour

Vandaag geopend van
Vandaag 10:30 - 00:00
Adres
Tibsweg 2, 7651 KP Tubbergen

Familierestaurant Troubadour

Familierestaurant Troubadour bestaat uit een restaurant, een indoor speeltuin, recreatie bowlingbaan en een 'feesterij' voor een familiefeest, themafeest en bedrijfsfeest. Dit kan in combinatie met activiteiten en eten.

"Familierestaurant Troubadour" ligt bij recreatiepark 'n Kaps en bestaat uit een restaurant, een recreatie-bowlingbaan, kelderbar en een feestzaal voor feesten en partijen.

Het terras buiten, de veilige speeltuin en het grote sportveld zorgen bij goed weer voor een perfecte locatie. Gastvrijheid staat hierbij voorop en in samenwerking met hun Twentse keuken verzorgen zij voor u een geslaagd feest of diner.

Het sfeervolle restaurant beschikt over een uitstekende keuken.

Laat u tijdens uw vakantie eens heerlijk culinair verwennen! U kunt hier niet alleen uitgebreid dineren, maar ook iets eten van de kleine kaart. Of probeer het lekker dagmenu: een dagelijks variërende verrassing.

Ook verzorgen zij graag de catering van een feest in uw eigen omgeving.

Virtuele tour

Agenda

Moederdagbrunch

Aanvang
Locatie
Familierestaurant Troubadour, Tubbergen

Voor de allerliefste moeders... wordt er ook dit jaar weer een heerlijk uitgebreide moederdagbrunch door onze koks bereid. Lekker eten doe je samen, dus geschikt voor het hele gezin. Verras je moeder, oma, tante en neem ze mee. Voor de moeders hebben we naast de brunch nog een kleine verrassing!

Akkoord

Deze website maakt gebruik van Cookies om jouw bezoek aan onze website nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer