Café Restaurant Fraans Marie

Vandaag geopend van
Vandaag 09:00 - 00:00
Adres
Zenderseweg 53, 7665 TK Albergen

Café Restaurant Fraans Marie

Café-Restaurant Fraans Marie is zowel binnen als buiten Albergen bekend om zijn veelzijdigheid; het is een begrip in Twente!

Wat kun je allemaal doen in en rondom Fraans Marie aan het Almelo-Nordhornkanaal net iets buiten Albergen? Kanovaren, midgetgolfen of fietsen en daarna heerlijk à la carte eten in het restaurant.

Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes die starten bij café-restaurant Fraans Marie. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig direct naast het cafe.

De aanlegsteiger voor het cafe vormt een uitstekend vertrekpunt voor uw vaartocht per kano door het Almelo-Nordhorn kanaal. Een echte trekpleister is de naast het café gelegen midgetgolfbaan. Klootschieten, de echte twentse sport, bestaat uit het gooien met de zogenaamde kloot, waarmee men een parcours in zo min mogelijk worpen dient af te leggen.

Je kunt er terecht voor koffietafels voor grote groepen (vanaf 25 personen) waarbij de Albergse wegge niet ontbreekt. Het Fraans Marie buffet mag niet ontbreken bij uw buurt- of bedrijfsfeest!

Er zijn Thema-avonden mogelijk, waarbij al uw wensen op feestgebied mogelijk gemaakt worden.

Brochure van samenwerkende toeristische ondernemers "Rond 'n Pook, Albergen".

Virtuele tour

Akkoord

Deze website maakt gebruik van Cookies om jouw bezoek aan onze website nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer