Kampkuiper Bistro - Party - Catering

Vandaag geopend van
Vandaag 14:00 - 22:00
Adres
Almeloseweg 113, 7615NA Harbrinkhoek

Kampkuiper Bistro - Party - Catering

Aan de Almeloseweg in Habrinkhoek is deze dynamische en veelzijdige horecalocatie Kampkuiper Bistro - Party - Catering gelegen. Een authentieke ingerichte plek die ruimte biedt aan zakelijke en particuliere feesten, huwelijken, vergaderingen en….een bijzonder avondje uit eten.

Nostalgie is het toverwoord.

Kampkuiper Bistro - Party - Catering is, met oog voor de mooie omgeving, gebouwd in Saksische stijl met de landelijke uitstraling van een Twentse hoeve. De boerderij is verfraaid met grote boogramen.

In en om het multifunctionele gebouw bevinden zich de bistro met open keuken, een uitgebreid terras, de fraaie ontvangstruimten, een ruime feestzaal en volop parkeergelegenheid.

Kampkuiper Bistro - Party - Catering verzorgt de inwendige mens. Zo ziet u als gast vanuit het restaurant de kok aan het werk in de open keuken van de bistro.

Een uitgebreide wijnkaart en exclusieve whiskyselectie laten verder iedere fijnproever het ultiem genieten beleven.

De hele week geopend voor partijen op afspraak.

Agenda

Midzomer Proms Concert

6e editie: MIDZOMER PROMS CONCERT op zaterdag 29 juni bij Kampkuiper in Harbrinkhoek

Aanvang
Locatie
Kampkuiper Bistro - Party - Catering, Harbrinkhoek

Dit jaar organiseert De Eendracht Almelo in samenwerking met Kampkuiper Harbrinkhoek, al weer voor de 6e keer het Midzomer Proms Concert. Een verrassend muzikaal en culinair evenement met veel aandacht voor muziek, zang en andere bijzondere optredens.

Akkoord

Deze website maakt gebruik van Cookies om jouw bezoek aan onze website nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer