Glasrijk 2018

Het thema voor 2018 is 'Glas van de Buren/Noabers/Nachbarn'

Uitgangspunt in de expositie is hoe het werk van Duitse en Nederlandse glaskunstenaars zich verhoudt tot elkaar waarbij 'identiteit', in wat voor vorm dan ook, een grote rol speelt. Naast kleine en verfijnde glasobjecten, zijn er ook monumentale installaties te bewonderen waarin de toeschouwer zelf een actieve rol speelt.

Glasrijk 2018 streeft naar een verrassende mix van hoogwaardige, diverse en interactieve glaskunst.

  • Inspirerende demonstraties: in verschillende winkels demonstreren kunstenaars diverse glastechnieken. Vergeet vooral de glasblazer Marc Locock niet aan de zijkant van het Raadhuisplein en de kunstenaars in de hal van de middelbare school St. Canisius geen bezoek te brengen.

  • Winkelen: de nieuwste mode, fietsen, brillen, schoenen, bloemsierkunst, de mooiste glazen voorwerpen bij La Cuisine, er valt genoeg te winkelen. De winkels zijn ook op deze zondag geopend.

  • Eten en drinken: geniet van een kop koffie met iets lekkers of een lekker broodje bij één van de horecagelegenheden op de route.

Akkoord

Deze website maakt gebruik van Cookies om jouw bezoek aan onze website nog gemakkelijker en persoonlijker te maken. Lees meer