High Tea

Ben je op zoek naar de mogelijkheden voor een heerlijke high tea in het schilderachtige Tubbergen en omgeving? Heb je zin in zoetige taartjes en hartige hapjes? Reserveer dan een high tea bij onze charmante locaties!

High Tea

Een high tea is de perfecte manier om samen met vrienden, familie of collega's te genieten van al het moois dat deze streek te bieden heeft.

Een High Tea: Een Feest voor de Zintuigen

Tijdens een high tea in Tubbergen en omgeving trakteer je jezelf & vriendinnen (of je lief of je gezin of je schoonmoeder) op een heerlijke ochtend of middag. Verwen jezelf met een uitgebreide selectie van hartige hapjes, zoals versgemaakte sandwiches met verse ingrediënten uit de regio. En laat je verrassen door de zoete verleidingen zoals huisgemaakte scones, schattige petit fours en kleine appeltaartjes. Vergeet de thee natuurlijk niet! Of koffie als je daar meer van houd. Daar doen we in Tubbergen niet moeilijk over.

Sfeervolle Locaties om te Genieten

Tubbergen en omgeving bieden knusse locaties om van je high tea te genieten. Wat dacht je van Theehuis Dennenoord? Gelegen aan de rand van Tubbergen, in Nutter, duikt ineens in de bossen een mega knus blauw theehuis op. Het lijkt wel een sprookje! Of wat dacht je van Theehuis het Zoete Zusje, van twee zusjes natuurlijk. Je moet wel even reserveren van te voren, maar op dit plekje geniet je voor maar €19,95 van 5 huisgemaakte zoetigheden en 3 hartige lekkernijen (uitbreiding mogelijk).

Je kan ook aanschuiven bij Theeschenkerij Mössems voor een fijne high tea. Het water loopt je in de mond bij de volle etagère vol met huisgemaakte lekkers. Top voor zoetekauwen, maar ook liefhebbers van hartig komen hier niets tekort.

Een High Tea voor Iedere Gelegenheid

Of het nu gaat om een gezellig samenzijn met vriendinnen, een romantische date met je geliefde, een verjaardagsfeestje, een babyshower, een gender reveal party of een unieke manier om een mijlpaal te vieren, een high tea in Tubbergen en omgeving past bij elke gelegenheid. De combinatie van hartige en zoete lekkernijen zorgt ervoor dat er voor iedere smaak iets te vinden is!

Het is tijd om te genieten van een high tea op één van de romantische en knusse locaties in Tubbergen en omgeving. Waar wacht je nog op? Het is tijd voor zoetigheid!